Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο θρυλικός δημιουργός Tomonobu Itagaki ανακοίνωσε την Itagaki Games

*
Ο θρυλικός δημιουργός των Dead or Alive και Ninja Gaiden, Tomonobu Itagaki, ανακοίνωσε τη δημιουργία του νέου του studio, της Itagaki Games. Η αποκάλυψη έγινε μέσω post στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, όπου και ανέβασε ένα μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στο Bloomberg για τα 20 χρόνια του Xbox στην αγορά των games. Σύμφωνα με τον ίδιο, μέρος της συνέντευξης αφαιρέθηκε λόγω ορίου στους χαρακτήρες που έπρεπε να φτάσει το θέμα και το δημοσίευσε αυτούσιο. Ο ίδιος σημειώνει πως μετά από χρόνια διδασκαλίας, θέλει να επιστρέψει στο game development και έτσι δημιούργησε την Itagaki Games. Μάλιστα, σημείωσε πως οι σχέσεις του με την Microsoft παραμένουν εξαιρετικές, αφήνοντας και υπονοούμενα για αποκλειστική συνεργασία. Συγκεκριμένα σημείωσε πως «ξέρω πως η Microsoft κινείται γενικά επιθετικά. Αν μου χτυπήσουν την πόρτα, θα είναι τιμή μου». O Itagaki αποχώρησε από την Koei Tecmo το 2008 και ίδρυσε το 2010 την Valhalla Game Studios για να βγάλει λίγο μετά το Devil’s Third σε Wii U και PC. Από την Valhalla Game Studios έφυγε τον Αύγουστο του 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*